KULAPRO

Kulapro dient reeds 40 jaar tevreden klanten in de sector van het houten schrijnwerk. Initieel ging het om ambachtelijk binnen- en buitenschrijnwerk, na de overname in 2007 werd het bedrijf gepositioneerd in de niche van het technische schrijnwerk in de projectmarkt voor openbare gebouwen. Sindsdien staat Kulapro systematisch voor 5 kernwaarden: Kennis, Kwaliteit, Maatwerk, Flexibiliteit in een Totaal Concept. Zowel op brandwerend, akoestisch en inbraakwerend vlak is Kulapro de partner bij uitstek, maar ook voor maatmeubilair in een totaal interieur project is de meerwaarde op vele projecten bewezen. Gebaseerd in Waver, op een boogscheut van Brussel, is de Belgische markt snel een makkelijk toegankelijk. Het 1500m² grootte en moderne schrijnwerk-atelier staat in voor de flexibele, snelle en kwalitatieve afwerking waar onze klanten om vragen.

 

De eisen, normen, complexiteit en variabiliteit in de producten neemt jaar over jaar toe. Kulapro maakt er een speerpunt van om hierop flexibel in te spelen. Samen met verschillende IT-partners is het sinds jaren een vooruitstrevende partij om zowel op ERP, CAD, CAM software efficiëntie te winnen om meer klantenwaarde te genereren. Naast het hoogstaande afgeleverde product staat Kulapro bekend bij al zijn klanten voor de systematische en gestructureerde projectaanpak. Ontzorgen van onze klant, krachtige software inzetten en expertise delen om zo problemen op te lossen voor ze ontstaan. Dit alles met als enige doel het project met de hoogst mogelijke efficiëntie te doen slagen voor alle betrokken partijen.

 

Kortom: Kulapro is naast Uw partner in Uw interieur ook Uw partner in blijvende innovatieve project-ontzorging!

 

Openbare gebouwen

Mensen samenbrengen, informeren en verder helpen is een belangrijk onderdeel in het leven. Of het nu Gemeentehuizen, OCMW's, rusthuizen, gemeenschapshuizen of burelen zijn. Iedere functie heeft andere behoeften die wij perfect kunnen beantwoorden.

Meer info
e-commerciaux

Commerciële ruimten

De commerciële uitstraling is voor vele sectoren van doorslaggevend belang voor hun voortbestaan. Apotheken, dokterskabinetten, winkelruimtes en ontvangstbalies van eender welke onderneming kunnen vallen of staan met een doordacht interieur.

Meer info
particuliers

Particulieren

Grote of kleine werken, ook daar kan Kulapro Uw ideale partner zijn! Wij zorgen ervoor dat U zorgeloos kan genieten van Uw droomhuis met een schitterend afgewerkt interieur. Wij kunnen u zowel binnen- als buitenschrijnwerk, met de hoogste kwaliteitseisen en afwerkingsniveaus, aanbieden.

Meer info