Op dinsdag 29 september 2015 werd Bertrand Schrevens gehuldigd als Jonge Vlaamse Aannemer van het jaar 2015 voor de regio Vlaams-Brabant.

De prijsuitreiking vond plaats op de voorstelling van het visierapport van de Vlaams Confedertatie Bouw te Brussel. Bij deze uitreiking kreeg Bertrand Schrevens een beeld dat ontworpen werd door Mie Bogaerts overhandigd uit de handen van Viceminister-President van de Vlaamse Regering Annemie Turtelboom.

De Jonge Vlaamse Aannemer wordt per regio gekozen in nauw overleg met de lokale bouwconfederaties waaronder de Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant. Twee elementen zijn daarbij bepalend: de performantie van de jonge bedrijfsleider maar ook zijn inzet voor de beroepsorganisatie.

Bertrand Schrevens is sinds 2007 zaakvoerder van het bedrijf Kulapro en heeft na de overname in datzelfde jaar, samen met zijn vader, het bedrijf een nieuw elan gegeven. Hij studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan het destijds Limburgs Universitair Centrum en heeft daarna nog een Master in Financieel Management aan de Vlercik Buisiness School te Gent behaald.