Over ons

Kulapro is reeds 35 JAAR een vaste waarde op verschillende facetten in de interieurbouwmarkt.

Kulapro werd in 1979 opgericht als een ambachtelijke schrijnwerkerij door Dhr. KUnnen in samenwerking met LAperre gehooraparaten en PRONuvo. Na verloop van tijd verbreedde de focus van Kulapro door zich als algemene aannemer te profileren. Januari 2007 bleek een belangrijke nieuwe stap in het voortbestaan van Kulapro.
Dhr. Bertrand Schrevens en zijn vader Theo Schrevens namen de totaliteit van Kulapro over. De nieuwe beheerders maken van Kulapro een vooruitstrevend en gereputeerd bedrijf dat snel zijn intrede maakt in nieuwe markten en steeds weer loyale klanten dient.

Kulapro staat vandaag de dag klaar met een gemotiveerd en gespecialiseerd team. Samen met een groep van vaste aannemers en ons moderne schrijnwerkatelier van 1500m² zorgen wij ervoor dat ook U binnenkort Uw project kan realiseren met een van de meest waardevolle en functionele materialen op deze aarde. Hout geeft U de mogelijkheid om aan ongeveer alle esthetische wensen tegemoet te komen, maar tevens ook de nodige structurele oplossingen te bieden. Kulapro staat achter een DUURZAME ontwikkeling en steunt dan ook de duurzame bosbouw door zelf PEFC gecertificeerd te zijn.

De geschiedenis van Kulapro heeft er tevens voor gezorgd dat we U een TOTAALOPLOSSING kunnen bieden zonder vele verschillende partijen te moeten contacteren. U kan bij ons terecht met allerlei eisen en vragen, want ook daar vinden wij de ideale oplossingen voor.

De ervaring die Kulapro U vandaag te bieden heeft, is voor U en Uw project een waardevolle troef. Laten wij samen Uw droom realiseren!