De voordelen van een blokomlijsting bij binnendeuren

Durft u verder te denken dan de klassieke houten deurlijst? Overweeg ook eens een massieve blokomlijsting, ook wel blokkaders genoemd, die naast een strak uitzicht ook nog eens stevig en duurzaam is. Hieronder de voornaamste voordelen op een rijtje: 

Esthetisch

Omdat blokkaders geplaatst kunnen worden zonder deklijsten krijgt u een strak design.  

Perfect integreerbaar met ramen

We kunnen heel eenvoudig dezelfde look en feel voor uw binnenramen en deuren combineren. Zelfde houtsoort en diktes kunnen aangehouden worden voor een harmonieus geheel.

Duurzaam

In de meeste gevallen komen er geen lijmen aan te pas waar dit met MDF of multiplex platen onvermijdelijk is. 100% hout = 100% natuurlijk product.

Conform brand- en akoestische attesten

De densiteit van het hout zorgt voor een lange brandstabiliteit en dichtingsrubbers kunnen elegant en stevig ingewerkt worden. 

Blokomlijsting

Flexibel

Volledig op maat te maken volgens de wensen van uw project. Houtsoorten kunnen gaan van inlandse eik tot tropische houtsoorten en zelfs rubberwood. Deklijsten zijn optioneel, schaduwvoegen zijn mogelijk zowel gelijkliggend met de muur of in overkraging.

Krachtpatser

Door de massieve opbouw is een blokomlijsting perfect geschikt voor het dragen van zware deuren. Slaglatten zijn niet nodig en kunnen dus ook niet accidenteel loskomen van de omlijsting.
Blokomlijstingen uit massief hout zijn uw polyvalente oplossing in een strak interieur voor uw openbaar gebouw. Weet dat de juiste voorbereiding het beste resultaat geeft. Voor iedere afwerking zijn er aandachtspunten die beter vroeg dan laat in het project aan bod komen. Laat u hiervoor ondersteunen door een ervaren schrijnwerker


Bij Kulapro helpen we u graag verder!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x