Onze filosofie

Schrijnwerk met maximale efficiëntie en minimale foutenmarge
Maak kennis met de werkwijze van Kulapro

Intelligent technisch schrijnwerk met een sterke procesflow: Kulapro werkt bijzonder klant- en kwaliteitsgericht. De voorbije jaren investeerden we in een innovatief productieproces dat de doorloop- en realisatietijd van ons schrijnwerk aanzienlijk verkort. Zo werken we op maat én op schema, volledig binnen de vooropgestelde timing en budgetten. Ontdek onze werkwijze!

Houten binnendeuren bestellen? Kulapro staat voor intelligent en inventief schrijnwerk

Offerte | Een klare kijk op uw project

Kulapro draagt maatwerk torenhoog in het vaandel. Dat merkt u aan onze hoogstpersoonlijke offerte! Afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw project, detailleren we uw prijsaanvraag tot in de puntjes. Resultaat: een transparante, allesomvattende offerte waar we op elk moment van het bouwproces op kunnen terugvallen.

Plan | Haarfijn afstemmen en opmeten

Werd onze offerte goedgekeurd? Perfect! Een goede voorbereiding is key, daar geloven we bij Kulapro heilig in. Werfvergaderingen bijwonen, plannen analyseren, de juiste vragen stellen op basis van onze expertise en ervaring, … Wij schuiven met de bouwheer, architect en hoofdaannemer aan tafel en doorgronden het project goed op voorhand zodat we achteraf snel en efficiënt tot de plaatsing kunnen overgaan.

Deurenlijst | Alle parameters op punt

Unieke projecten vragen om unieke deuren. Massaproductie of standaardmaten? Ver buiten onze core business. Deurpompen, omlijstingtypes, (elektrische) sloten, draairichtingen, akoestische of brandwerende eisen, … Wij bundelen alle specificaties in ons ERP-systeem tot een heldere deurenlijst, volledig in lijn met uw offerte. 

Productie | Vooruitstrevend atelier

Technisch schrijnwerk met een permanente kwaliteitscontrole? Kulapro beheerst haar productieproces van start tot stop in huis. Ons modern atelier telt ruim 1.500 m² aan computergestuurde machines, doorgedreven digitale operatorondersteuning en hoogkwalitatieve houtsoorten, die ons productieteam deskundig verwerkt tot schrijnwerk op maat.  

Plaatsing | Brede expertise met verfijnde afwerkingsgraad

Na het opmeten, uitdenken, plannen en produceren, plaatsen we uw houten deuren of maatmeubilair zorgvuldig op de werf. Met meer dan 40 jaar ervaring en een uitgebreide schrijnwerkexpertise, installeren we onze houten deuren, maatmeubels en interieurafwerking piekfijn in uw project. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x