Over ons

Kulapro, 40 jaar een vaste waarde in vooruitstrevend schrijnwerk.  

Van ambachtelijke schrijnwerkerij tot specialist in houten interieurbouw: Kulapro werd opgericht in 1979 en positioneerde zich doorheen de jaren als schrijnwerkexpert in de projectmarkt.

Sinds 2007 staan zaakvoerders Bertrand, Theo en later ook Olivier Schrevens aan het roer van de schrijnwerkerij. Hun missie? Vakmanschap combineren met een sterke digitale infrastructuur, zodat klanten optimaal genieten van een zorgeloos bouwproject. 

Een gedreven team, een passie voor kwaliteitsmateriaal, een sterke visie op innovatie en optimalisatie, … Het hypermodern atelier in Waver biedt het ideaal kader om hoogkwalitatief, technisch schrijnwerk te realiseren voor een breed B2B-publiek. De intelligente productie van technische binnendeuren vormt daarbij de rode draad. 

De sleutels van ons succesverhaal? Ontdek onze waarden!

>> Innovatieve kennis | Innoveren om te optimaliseren    

Stilstaan is achteruitgaan. Kulapro investeert al jaren in hightech tools voor de uitvoering van complex binnenschrijnwerk. Onze constante focus op digitalisering en innovatie verruimt onze kennis én biedt optimaal inzicht in de werf. De ideale combinatie!  

De juiste info op het juiste moment op de juiste plaats: hét ingrediënt om uw project te doen slagen. Onze mobiele communicatietools stroomlijnen de samenwerking tussen onze teams, zowel in het atelier als op de werf.

>> Flexibiliteit | Koploper in snelheid en efficiëntie   

Kulapro speelt kort op de bal, zowel op het niveau van productie, als van communicatie en coördinatie. Wijzigingen in de planning? Extra werkkrachten nodig? Kulapro reageert snel en schakelt vlot bij waar nodig, zodat we de realisatie van uw schrijnwerk op kruissnelheid krijgen.

Een atelier van 1.500 m² en een uitgebreide poule van vaste en flexibele werkkrachten: wij beschikken over een ruime capaciteit om de meest complexe projecten tot een goed einde te brengen.

>> Kwaliteit | Innoveren, moderniseren en optimaliseren

Bij Kulapro geloven we dat kwaliteit hand in hand gaat met innovatie. Van duurzame, degelijke materialen tot gedigitaliseerde processen: wij volgen nieuwe productietechnologieën op de voet en voeren zo ingebouwde kwaliteitscontroles uit tijdens het productieproces. Daarnaast gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen om uw schrijnwerk te realiseren.

Met ons PEFC en FSC-label leveren we niet alleen hoogwaardige duurzame kwaliteit op de werf, maar dragen we ook bij tot duurzaam bosbeheer. Win-win!

>> Maatwerk | Unieke stempel op uw schrijnwerk

Maatwerk zit verankerd in ons DNA. Afmetingen, materialen en afwerkingen, … Kulapro begint met een blanco blad, stelt uw vraag scherp en creëert voortreffelijk schrijnwerk op maat van uw project.  

Elke vierkante centimeter telt en moet nuttig gebruikt worden. Een unieke, functionele kijk op schrijnwerk, die al start met onze gepersonaliseerde offerte. Massaproductie is allesbehalve aan ons besteed!

>> Totaalconcept | Schrijnwerk centraliseren en coördineren   

Uitdagende verbouwing of complex interieurproject: onze vakspecialisten bekijken uw professionele verbouwing of renovatie met een 360° blik. Zo heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw schrijnwerk op de werf, wat uw projectverloop versoepelt en versnelt.  

Maatmeubels in lijn met uw algemeen schrijnwerk? Het hout van de binnendeuren laten terugkomen in het interieur? Kulapro ontfermt zich over uw schrijnwerk in haar totaliteit, van Allesomvattende offerte, tot Zorgeloze oplevering.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x