Schrijnwerk als totaalconcept in Mechelen

Schrijnwerk als totaalconcept in Mechelen

Een schrijnwerkerij gezocht voor professionele projecten? Uw totaalconcept in hout tot leven laten komen met behulp van een expert? Houten wandpanelen, binnendeuren en trappen esthetisch in elkaar laten overvloeien? 

Kulapro heeft ruim 40 jaar ervaring in schrijnwerk voor uw totaalconcept in Mechelen. Van inspirerend ontwerp, tot intelligent productieproces en excellente plaatsing: onze specialisten gaan voor een verfijnd totaalplaatje! 

Ontdek een scala aan mogelijkheden voor uw schrijnwerk als totaalconcept in Mechelen

Een stijlvolle houten interieurbouw geeft uw project een karakteristieke uitstraling. Zeker wanneer het schrijnwerk piekfijn op elkaar is afgestemd! IJzersterke, brandwerende binnendeuren in hetzelfde materiaal als uw buitenschrijnwerk? Een totaalproject van houten trappen, ingebouwde kasten en akoestische wanden? U bepaalt de krijtlijnen, wij realiseren uw ontwerp tot in het kleinste detail.

Kulapro luistert naar uw ideeën en vertaalt ze beredeneerd naar de praktijk. Nieuwbouw of renovatie: ons atelier in Waver is het uitgelezen creatiekader voor het schrijnwerk van uw totaalconcept in Mechelen. Op maat natuurlijk, want wij schikken ons volledig naar uw timing, materiaalkeuze en budget. 

Schrijnwerk voor uw professioneel totaalconcept? 

Totaalconcept in Mechelen

Schrijnwerk voor totaalconcept in Mechelen: voor wie werken wij? 

De voorbije decennia realiseerden we totaalconcepten voor een brede waaier aan professionele klanten, actief in uiteenlopende sectoren. Van horeca, over kantoorsites, tot onderwijsinstellingen. Zo bouwden we een gerenommeerd portfolio op van B2B-klanten, met de focus op openbare gebouwen en commerciële ruimtes. Onze bijzondere expertise in technische binnendeuren vormt daarbij een belangrijke troef, perfect in lijn met de recentste akoestische normen en regelgeving rond brandveiligheid.

Hotels, scholen, kinderdagverblijven, restaurants, OCMW’s, stadhuizen, … Kulapro rust menig openbaar of professioneel gebouw uit met schrijnwerk van de bovenste plank. Een groots project voorzien van kwalitatief schrijnwerk, van deuren tot maatmeubilair? Ons modern uitgerust machinepark biedt de capaciteit die u zoekt. Samen realiseren we uw totaalconcept in Mechelen!

Totaalconcept in hout? Kulapro inspireert, analyseert en realiseert

Dankzij onze jarenlange ervaring op werven verspreid over heel België, kennen we de schrijnwerkstiel door en door. Een bijzonder ontwerp of uitdagende ruimte? Wij gaan steevast voor een totaalaanpak! Akoestische wandpanelen, afkastingen voor radiatoren, deuren vervaardigd uit unieke materialen die perfect voldoen aan de geldende geluids- en brandveiligheidsnormen, … Kulapro stemt alle bouwelementen piekfijn op elkaar af, zowel technisch als esthetisch. 

Schrijnwerk voor uw totaalconcept in Mechelen? 

Totaalconcept in Mechelen

Schrijnwerk totaalconcept Mechelen, Kulapro beheerst het proces van start tot stop

Een totaalconcept verwezenlijken gaat niet over één nacht ijs. Schrijnwerk dat mooi oogt én volgens een slim productieproces tot stand komt? Kulapro ademt procesefficiëntie. Dat is voelbaar vanaf de start van onze samenwerking! Na de goedkeuring van onze gedetailleerde offerte, overlopen we een uitgebreide checklist die uw werf en planning haarscherp in kaart brengt. Zo schatten we de werken realistisch in en gaan we potentiële valkuilen uit de weg.

Door de schrijnwerker vanaf het prille begin te betrekken in het bouwoverleg, schakelt u in de uitvoeringsfase sowieso een versnelling hoger. Onze experts stellen op voorhand de juiste vragen, brengen risico’s in kaart en anticiperen op problemen nog voordat ze zich voordoen. Een planmatige aanpak die haar vruchten afwerpt op de werf!  

Schrijnwerk voor uw totaalconcept in Mechelen: maak kennis met Kulapro!

Kulapro werd opgericht in 1979 en positioneerde zich doorheen de jaren als schrijnwerkexpert in de projectmarkt. Flexibiliteit, innovatieve kennis en maatwerk zitten daarbij verankerd in ons DNA!

Sinds 2007 staan zaakvoerders Bertrand, Theo en later ook Olivier Schrevens aan het roer van de schrijnwerkerij. Hun missie? Vakmanschap combineren met een sterke digitale infrastructuur, zodat klanten optimaal genieten van een zorgeloos bouwproject.

Lees verder >>

>> Schrijnwerk voor totaalconcept: ontdek onze creaties 

Met een sterk productieteam en doorgedreven kennis, drukten we de voorbije jaren onze kwaliteitsstempel op verschillende unieke projecten. Blader door onze realisaties en laat u inspireren.

>> Volg Kulapro op social media 

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebookpagina, of volg ons via LinkedIn. Wij houden u met plezier up-to-date! 

Schrijnwerk voor totaalconcept in Mechelen? {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x