Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee 

Een ervaren schrijnwerkerij inschakelen voor uw professioneel project? Als hoofdaannemer of architect op zoek naar een betrouwbare partner voor houten maatmeubilair? Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee voor scholen, vergaderruimtes of kantoorsites?  

Van commerciële gebouwen tot openbare centra: Kulapro is gespecialiseerd in vakkundig schrijnwerk voor talloze ruimtes en toepassingen. Ons hightech machinepark en gestructureerde aanpak tillen uw project naar een hoger plan! 

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee: onze ervaring, uw totaalconcept  

Een professioneel (ver)bouwproject van start tot stop in goede banen leiden, brengt verschillende bouwprofessionals rond de tafel. Hoofdaannemers, projectontwikkelaars, architecten en studiebureaus, … Houten deuren, meubels, wanden of trappen verwerken in uw project? Daarvoor slaat u best de handen in elkaar met een betrouwbare schrijnwerkerij die de stiel door en door kent!

Kulapro uit Waver is de professionele partner voor B2B-schrijnwerk met een vooruitstrevende expertise. De voorbije jaren realiseerden we tal van uitdagende projecten in verschillende sectoren: van scholen en kinderdagverblijven, tot vergaderruimtes op overheidsniveau. Zo vervaardigden we hoogwaardig schrijnwerk op maat Oud-Heverlee, perfect aangepast aan de functionaliteit van elke ruimte.  

Ingebouwde kasten, op maat gemaakte vergadertafels, een professionele ontvangstbalie of toog voor uw restaurant: onze vakspecialisten plannen, produceren en plaatsen schrijnwerk op maat, stipt volgens planning. 

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee? 

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee in lijn van uw ontwerp 

Schrijnwerk biedt heel wat creatieve designmogelijkheden, die tegelijkertijd een functionele meerwaarde bieden. Denk maar aan custom-made houten wanden in een vergaderzaal: deze voorzien de ruimte niet alleen van een stijlvolle toets, maar bevorderen ook de akoestiek.

Als architect een ontwerp in hout tot leven laten komen? Kulapro luistert naar uw plannen, buigt zich over de technische aspecten en vertaalt uw ideeën minutieus naar de praktijk. Dat doen we betrokken en beredeneerd, en altijd vanaf een blanco blad. Welke houtsoort heeft u voor ogen? Welke vormen en detailleringen wil u laten terugkomen in de ruimte? Samen zetten we uw schets om naar ijzersterk schrijnwerk op maat Oud-Heverlee.

Dertien in een dozijn houten deuren, trappen, kasten of bureaus? Allesbehalve! Wij gaan the extra mile voor een uitzonderlijke materiaalkeuze of spraakmakend design. Onze definitie van maatwerk, die we elke dag waarmaken.  

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee? 

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee voor professionals 

Hoogwaardige bouwmaterialen selecteren, een waterdichte planning uittekenen, opleveren binnen de timing en het budget van de bouwheer, … Als hoofdaannemer of bouwpromotor streeft u naar een optimale customer service. Schrijnwerk met dezelfde filosofie? Net zoals u, legt Kulapro de lat hoog!

Houten interieurbouw met een detaillistische afwerking? Schrijnwerk op maat, opgeleverd volgens schema? Ons modern machinepark staat niet alleen garant voor een verfijnde, computergestuurde productie, maar ook voor een correcte naleving van uw planning. Zo bewaken we het productieproces van start tot stop en schakelen we flexibel bij wijzigingen in de timing.  

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee? Van eerste overleg, over de productie in ons atelier, tot coördinatie op de werf: ons team heeft alle kennis en kunde in huis om uw grootschalig project tot een kwalitatief einde te brengen. 

Uw partner voor schrijnwerk op maat Oud-Heverlee: maak kennis met Kulapro!

Kulapro werd opgericht in 1979 en positioneerde zich doorheen de jaren als schrijnwerkexpert in de projectmarkt. Flexibiliteit, innovatieve kennis en maatwerk zitten daarbij verankerd in ons DNA!

Sinds 2007 staan zaakvoerders Bertrand, Theo en later ook Olivier Schrevens aan het roer van de schrijnwerkerij. Hun missie? Vakmanschap combineren met een sterke digitale infrastructuur, zodat klanten optimaal genieten van een zorgeloos bouwproject.

Lees verder >>

>> Schrijnwerk op maat voor een waaier aan projecten

Met een sterk productieteam en doorgedreven kennis, drukten we de voorbije jaren onze kwaliteitsstempel op verschillende unieke projecten. Blader door onze realisaties en laat u inspireren.

>> Volg Kulapro op social media 

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebookpagina, of volg ons via LinkedIn. Wij houden u met plezier up-to-date! 

Schrijnwerk op maat Oud-Heverlee? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x