Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee

Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee

Beroep doen op een ervaren schrijnwerkerij voor uw totaalconcept? Houten meubels laten maken die naadloos aansluiten bij de wanden en binnendeuren van uw werf? Op zoek naar technisch schrijnwerk Oud-Heverlee? 

Kulapro is gespecialiseerd in technisch schrijnwerk, van industriële binnendeuren tot interieurbouw op maat. Vanuit ons atelier in Waver produceren en plaatsen we onze houten realisaties met de grootste precisie. Uw planning, wensen en budget? Die staan met stip op één! 

Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee met oog voor detail 

Houten maatwerk, akoestische binnendeuren of een unieke kantoorinrichting: stevig schrijnwerk geeft uw project een persoonlijke toets. Daarvoor slaat u liefst de handen in elkaar met een ervaren expert die weet van aanpakken. Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee voor uw project? Kulapro heeft meer dan 40 jaar ervaring in de productie van technische binnendeuren en interieurbouw op maat. Van slimme werkmethode, tot piekfijne afwerking. Alles voor een kwalitatieve, vlekkeloze oplevering!

Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee? 
 Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee


Technische binnendeuren, 100 % op maat

Onze technische binnendeuren zijn one of a kind en passen naadloos in uw project, precies op maat van uw project en volgens de geldende normen en akoestiek. Deuren met akoestische isolatie tot 47 dB? Brandwerende deuren op maat van uw brandcompartimenteringen? Kulapro gaat geen uitdaging uit de weg en creëert de technische binnendeuren die u voor ogen heeft. Sterk in productie, strak volgens planning. Onze systematische werkwijze en nauwkeurige deurenlijst zijn daarbij de sleutel tot maximale efficiëntie!

De voorbije 40 jaar verdiepte Kulapro zich in de productie van oerdegelijke binnendeuren voor projecten. Standaard schrijnwerk of bandwerk? Allesbehalve aan ons besteed! Als schrijnwerkexpert is het onze passie om uitzonderlijke projecten te voorzien van unieke, technische deuren. 

Interieurbouwpartner voor technisch schrijnwerk Oud-Heverlee 

Naast onze vergevorderde expertise in binnendeuren, ontfermen we ons ook over technisch schrijnwerk in de breedste zin van het woord. Trappen en wandbekleding, houten omkastingen en zitbanken, … Wij benaderen uw schrijnwerkopdracht als een totaalproject en laten de materialen en technieken vlot in elkaar overvloeien. Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee voor scholen, gemeentehuizen, hotels of winkels? Graag! Wij stemmen onze skills af op uw openbaar gebouw, commerciële ruimte of kantoorsite.

Binnenschrijnwerk voor uw project? 
 Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee

Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee: slimme voorbereiding, straf eindresultaat 

Een nieuwbouw of renovatie brengt heel wat bouwpartijen rond de tafel. Bouwheer, architect, hoofdaannemers en onderaannemers, … Vlotte communicatie en een sluitende planning zijn dan een absolute must. Kulapro neemt liefst zo vroeg mogelijk deel aan de projectbesprekingen om haar technische inzichten en ervaringen te delen.

Ontwerpen en materialen, bouwfases en budgetten: onze experts analyseren de plannen, verdiepen zich in het project en stemmen alle parameters nauwkeurig op elkaar af. Nadien presenteren we onze aanpak en prijzen in een hypergedetailleerde offerte. Een transparante werkwijze die correcte verwachtingen creëert en het bouwproces aanzienlijk versoepelt. Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee op haar best!

Schrijnwerkerij inschakelen voor uw project? 

Binnendeuren, maatmeubilair of algemeen binnenschrijnwerk: de ervaring en knowhow van Kulapro tillen uw project naar een hoger plan. Onze digitale workflow en innovatieve mindset zijn daarbij een belangrijke troef!

Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee volgens de regels van de kunst

Geen sterk schrijnwerk zonder straf productieproces. Waar we ooit startten als ambachtelijke schrijnwerkerij, groeiden we uit tot specialist in de houten interieurbouw. Ons hightech machinepark in Waver? Het kloppend hart van onze productie! Vooruitstrevende technieken, slimme communicatietools tussen de teams op de werf en ons atelier, … Kulapro denkt steevast in termen van efficiëntie, optimalisatie en digitalisatie.

Uw partner voor technisch schrijnwerk Oud-Heverlee: maak kennis met Kulapro!

Kulapro werd opgericht in 1979 en positioneerde zich doorheen de jaren als schrijnwerkexpert in de projectmarkt. Flexibiliteit, innovatieve kennis en maatwerk zitten daarbij verankerd in ons DNA!

Sinds 2007 staan zaakvoerders Bertrand, Theo en later ook Olivier Schrevens aan het roer van de schrijnwerkerij. Hun missie? Vakmanschap combineren met een sterke digitale infrastructuur, zodat klanten optimaal genieten van een zorgeloos bouwproject.

Lees verder >>

>> Schrijnwerk voor een waaier aan projecten

Met een sterk productieteam en doorgedreven kennis, drukten we de voorbije jaren onze kwaliteitsstempel op verschillende unieke projecten. Blader door onze realisaties en laat u inspireren.

>> Volg Kulapro op social media 

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebookpagina, of connecteer via LinkedIn. Wij houden u met plezier up-to-date! 

Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee

Technisch schrijnwerk Oud-Heverlee? 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x