ALGEMEEN BINNENSCHRIJNWERK VOOR PROJECTEN

Een complex schrijnwerkproject op de planning? Een totaalconcept van houten binnendeuren, wandbekleding en trappen? Als bouwheer of professionele promotor de handen in elkaar slaan met een expert in binnenschrijnwerk?

Kulapro heeft meer dan 40 jaar ervaring in algemeen binnenschrijnwerk voor professionals. Efficiënt, effectief en voor een brede waaier aan B2B-projecten.  

Kulapro, kwaliteitslabel voor binnenschrijnwerk

De realisatie van een hoogwaardig, houten interieur vertrouwt u liefst toe aan een deskundige schrijnwerkerij met ruime productiecapaciteit. 

Ons geavanceerd atelier van maar liefst 1.500 m² is het ideale creatiekader voor technisch schrijnwerk van grote omvang. Binnendeuren, wandbekleding in akoestisch absorberend materiaal, houten omkastingen en zitbanken, ... Kulapro schikt zich naar uw planning, buigt zich over het ontwerp en verwerkt duurzaam vervaardigde kwaliteitsmaterialen tot een uniek eindresultaat. 

Algemeen binnenschrijnwerk: snelle doorlooptijd, stipte oplevering

Analyseren, coördineren en realiseren. Om een bouwproject succesvol op te starten en af te ronden, is een waterdichte planning een must. IJzersterk binnenschrijnwerk voor uw project, strak op schema? 

Onze beredeneerde workflow en technische skills brengen het productieproces van uw schrijnwerk in een stroomversnelling. Van intelligente IT-infrastructuur, tot sterke software en hypermodern machinepark. Wijzigingen in de planning? Wij werken volledig flexibel en schakelen snel bij waar nodig, zonder onverwachte meerkost. Flexibiliteit én transparantie troef!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x