BINNENDEUREN VOOR PROJECTEN

Binnendeuren op maat laten maken? Bent u als bouwheer, hoofdaannemer of architect op zoek naar een schrijnwerkerij voor uw project? Een openbaar gebouw of commerciële ruimte uitrusten met hoogkwalitatieve, technische binnendeuren?

Kulapro realiseert uw binnendeuren voor professionele projecten, van minutieuze deurenlijst tot hyperefficiënte productie en plaatsing.   

Binnendeuren op maat

Houten binnendeuren plaatsen, vraagt om een beredeneerd plan van aanpak. Het type ruimte, de grootte van het project, een uitzonderlijke materiaalkeuze of technische normering, … 

Kulapro hecht bijzonder belang aan een sluitende planning en intelligente manier van werken. Van allesomvattende offerte, tot gedetailleerde deurenlijst en systematische projectaanpak. Omdat elke binnendeur die we plaatsen uniek is, bereiden we de werken tot in de puntjes voor. Houten deuren met een detaillistische aanpak die massaproductie overstijgt!   

Technische binnendeuren voor commerciële en openbare gebouwen

Een uitdagend project op de planning? Kulapro heeft alle expertise in huis om uw professionele binnendeuren te plaatsen. Zowel op niveau van techniciteit, als capaciteit en complexiteit. Met een atelier van ruim 1.500 m² en een stabiel productieteam, creëren we houten binnendeuren voor talloze ruimtes en gebouwen. 10 of 500 unieke deuren? Wij produceren en plaatsen ze met precisie!

Scholen, kinderdagverblijven, gemeentehuizen, kantoorsites, hotels, … Onze vakspecialisten produceren technisch schrijnwerk in lijn met de normeringen voor brandveiligheid en akoestiek. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en kwaliteit staan daarbij steeds voorop.

Houten binnendeuren, doeltreffend en doordacht  

Bouwprocessen nauwgezet coördineren en beheren, is essentieel om uw werf in goede banen te leiden en de vooropgestelde timing te respecteren. Een snelle oplevering van uw project? 

Kulapro luistert, benadert uw plannen met een analytische blik en vertaalt ze naar een extensieve deurenlijst die de doorlooptijd van uw project aanzienlijk verkort. Wie bij ons aanklopt, schuift steeds aan tafel met een ervaren specialist met veel expertise. Dankzij ons uiterst efficiënt bestel- en productieproces, plaatsen we uw houten binnendeuren perfect volgens plan. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x