MAATMEUBILAIR VOOR PROJECTEN

Houten maatmeubilair voor uw (ver)bouwproject? Als architect op zoek naar een schrijnwerkerij die uw ontwerp nauwkeurig en efficiënt tot leven brengt? Een ervaren partner die zich van A tot Z ontfermt over uw houten interieurbouw?

Sterk in techniek, slim in productie: Kulapro is gespecialiseerd in maatmeubilair met een verfijnde afwerkingsgraad. 

Maatmeubilair met kennis van zaken 

Totaalproject in hout of maatmeubilair voor bedrijven, overheden of scholen: Kulapro is koploper in interieurbouw op maat. Met hightech machines, een gedreven productieteam en uitgebreide materialenkennis, leveren we technisch schrijnwerk van topkwaliteit voor uiteenlopende projecten. 

Ons atelier met modern machinepark in Waver is het ideale kader voor next level houtproductie op maat. Een complexe opdracht, uitdagend ontwerp of specifieke houtsoort? Kulapro denkt in termen van techniek, tijdsefficiëntie en innovatie. Schuif met onze experten aan tafel, wij zijn benieuwd hoe we uw houten interieur kunnen realiseren! 

Maatmeubilair voor professionals  

De voorbije 40 jaar creëerde Kulapro maatmeubilair in grote volumes voor een breed B2B-publiek. Musea, scholen, crèches en openbare gebouwen, van ontvangstbalie tot opbergkasten en functioneel meubilair. Van robuuste houten plaat, tot exacte plaatsing en afwerking. Ideaal voor professionals die het – net zoals wij – groots zien! 

Onze vakmannen zetten met veel precisie de schouders onder stijlvolle, hoogkwalitatieve houten interieurbouw, volledig afgestemd op commerciële ruimtes en openbare gebouwen. Daarbij brengen we uw interieur in harmonie met de andere loten, zoals binnendeuren en algemeen binnenschrijnwerk. Gecreëerd volgens plan, opgeleverd binnen de afgesproken timing. Een stabiele samenwerking tussen bouwheer, architect en schrijnwerker, waarbij we steeds werken volgens een flexibel proces. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x