3 Tips voor snel en solide schrijnwerk

Als het over technisch schrijnwerk gaat, loopt Kulapro in de spits. Een klantgerichte oplevering is daarbij onze absolute prioriteit! Hoogkwalitatieve houten binnendeuren of interieurbouw? Onze vakspecialisten garanderen een duurzaam resultaat én respecteren uw timing tot in de puntjes. Lees meer!

3 Tips voor snel en solide schrijnwerk

Als het over technisch schrijnwerk gaat, loopt Kulapro in de spits. Een vlotte, klantgerichte oplevering is daarbij onze absolute prioriteit! Hoogkwalitatieve houten binnendeuren of interieurbouw voor uw project? Onze vakspecialisten garanderen een stevig, duurzaam resultaat én respecteren uw timing tot in de puntjes.

IJzersterk schrijnwerk, perfect volgens planning

Technische binnendeuren, houten maatmeubilair of kantoorinrichting: technisch schrijnwerk vertrouwt u liefst toe aan een expert met ruime kennis van zaken. Kulapro combineert kwaliteitsmaterialen met klantgerichtheid en schuift met u aan tafel om de ins en outs van uw project te overlopen. Van planning en budget, tot materiaalkeuze en afwerkingsvorm. Samen realiseren we uw totaalconcept!

In 3 stappen naar vlot en duurzaam schrijnwerk

1 | Tijdige onboarding van de schrijnwerker

Hoe sneller de schrijnwerker betrokken wordt, hoe beter. Niet alleen om de haalbaarheid tijdig af te toetsen, maar ook om de werken op de werf naadloos op elkaar af te stemmen! Schrijnwerk vormt een cruciale stap in het bouwproces en heeft veel impact op andere loten, denk maar aan vloerbekleding, wanden en hun ruwbouwopeningen, brandcompartimenteringen of vluchtwegenaansluitingen.

2 | Minutieuze materiaalcheck

Kwalitatief schrijnwerk valt of staat met een doordachte materiaalkeuze. Brandweerstand, akoestiek en controle van gebruiksklasses en draagkrachten van alle mogelijke componenten (van deurbladen tot scharnieren en deursluiters) … Met een onderbouwd technisch materiaalvoorstel bent u niet alleen zeker van een goede aankoop, maar vermijdt u ook problemen bij de oplevering of tijdens het gebruik. Een weloverwogen win-win!

3 | Sparren met het bouwteam 

Transparant overleg is key. Daarom laat u de schrijnwerker best mee aan tafel schuiven bij het bouwteam! Van praktische skills, tot technische knowhow: kies voor een partner die vooruitziende vragen stelt, werfvergaderingen voorbereidt en aan de kant van het bouwteam staat. Een schrijnwerkexpert met ervaring heeft het juiste inzicht om het beslissingsproces te verkorten én de efficiëntie van het bouwproces naar een hoger niveau te tillen.

Snel en sterk schrijnwerk voor uw project? Wij zetten alles op alles om een totaalconcept te realiseren. 100 % volgens planning! 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x