Team

When technicity meets team spirit. Maak kennis met het Kulapro-team! 

Kwalitatief schrijnwerk, vraagt om straf teamwork. De drijvende krachten achter Kulapro? Bertrand Schrevens, Wim Verjauw en Olivier Schrevens, dynamische denktank met complementaire skills! Hun drijfveren? Denken en doen, vernieuwen en vooruitgaan. Gedreven door innovatie en creatie, met beide benen in the field. Ontmoet het team!  

Bertrand Schrevens | Zaakvoerder

Technisch uitdagende projecten. Innovatieve processen. Doorgedreven digitalisering. Drie zaken waar zaakvoerder Bertrand maximaal op inzet! Hoe verloopt een project? Wat zijn de learnings, hoe kunnen we optimaliseren? Veerkracht en voorbereiding zijn daarbij essentieel: there’s no such thing as bad weather, only unsuitable clothing.

“Slimmer, sterker en sneller: de drang naar hyperefficiënt werken staat bij Kulapro centraal. Onze missie? Klanten een wauw-gevoel be-zorgen, door hen volledig te ont-zorgen. Samen gaan we ervoor!”

Wim Verjauw | Werfleider-interieurarchitect

Realiseren en creëren: de rode draad doorheen de werkdag van Wim. Als werfleider-interieurarchitect, vertaalt hij tekeningen en plannen naar concrete deuren en meubels op maat. De meeste voldoening? Die ervaart hij wanneer het ontwerp, de complexiteit én de realisatie van een project samenvloeien tot een mooi resultaat.

“Verwondering leidt tot creatie. In de bouw werk je zowel met je hoofd als met je handen: een ongelofelijke rijkdom om prille schetsen te laten evolueren naar een tastbaar eindresultaat.”

Olivier Schrevens | Werfleider en productieverantwoordelijke

Met ruim drie jaar ervaring als werfleider en productieverantwoordelijke, is Olivier een vaste waarde in het atelier en op de werf. Professionele projectopvolging, persoonlijke begeleiding, … Een betrokken aanpak die klanten enorm appreciëren! Die customer-first service combineert Olivier het liefst met een vooruitstrevende, innovatieve mindset. Stilstaan, is achteruitgaan!

“Geen enkele dag, deur of project is hetzelfde. Het ene moment zitten we met onze handen in het stof op de werf, het ander moment kruipen we in onze denktank om Kulapro nog efficiënter op de kaart te zetten. Die afwisseling houdt ons scherp.”

Schrijnwerker gezocht voor uw professioneel project? Het Kulapro-team ontzorgt u van A tot Z. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x